1. Lag en kryddpasta av 2 pressede hvitløksfedd, 1 ts rosmarin og 1 ts timian, gni krydderet inn i kjøttet og la stå i kjøleskapet i ca 40 minutter
2. Ta kjøttet ut av kjøleskapet slik at det når romtemperatur før steking
3. Del paprika, squash, aubergineskivene og løken i biter, finhakk chili og stek alt i en teskje olje i en teflonpanne
4. Hell over i en kasserolle. Tilsett hakkede tomater, 1 ts timian og smak til med mineralsalt og pepper.
5. La ratatouillen syde på middelshøy varme under lokk i ca 30 minutter
6. Press i to store fedd hvitløk mot slutten
7. Kok opp en kjele med lettsaltet vann, kok voksbønnerne i ca 4 minutter, dusj en teskje olje over dem og krydre med urtesalt og pepper
8. Hell 1 ts olje i en teflonpanne og varm opp til middeltemperatur. Stek lammekotelettene 2-3 minutter på hver side. Krydre med mineralsalt og pepper. Skjær bort fettet på kanten.
9. Serveres med ratatouille, salat og voksbønner